Política de privacitat Clínica Dental Raga Dentistes a Granollers

 

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L informa als Usuaris:

 

___

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

 

Responsable
RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L.
B62250832
Carrer Sastre, 6 entresol 3 – 08401 Granollers (Barcelona)

 

Finalitat
– Gestionar les dades a les quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.
– Gestionar la seva consulta o sol·licitud.
– Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries referents a activitats i projectes relacionats amb l’entitat, només en cas d’acceptació.

 

Legitimació
Consentiment de l’interessat

 

Destinataris
No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal

 

Drets
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l’entitat.

 


Així mateix, els usuaris tenen dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en cas d’incompliment per part de l’empresa.

 

Conservació

En cas que l’Usuari només realitzi una consulta, les seves dades no seran utilitzades per a cap altre motiu que no sigui la gestió de la resposta.

 


Per altra banda, Raga Dentistes Granollers deixarà de tractar les seves dades com a usuari de les xarxes socials en el moment en què deixi de seguir la conta.

 

___

 

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

 

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?
En relació al formulari de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

 


Les dades personals que l’Usuari facilita a RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Menors d’edat
Els menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals a RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L En cas que RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L detectés que l’usuari és menor de 14 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d’identitat equivalent, o, si s’escau, l’autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d’aquest requisit o manca de resposta.

 

Quines mesures de seguretat té implantada l’entitat?
RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

 

Xarxes socials
RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L disposa de perfils a les xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir al canal d’atenció i interacció social.

 


A continuació s’enllacen els perfils de les xarxes socials en els que RAGA DENTISTES GRANOLLERS, S.L està present:

 

– Facebook: https://ca-es.facebook.com/ragadentistes
– Google+: https://plus.google.com/115529613607419392896
– YouTube: https://www.youtube.com/user/ragadentistesvalles